Opname van het 'rond tafel gesprek'. Foto: PR

Opname van het 'rond tafel gesprek'. Foto: PR

Tweede uitzending Hart van Loil TV komt eraan

LOIL - Momenteel is de tweede uitzending van dit jaar in de maak. Inmiddels al uitzending zestien in de rij. Nog net in de wintertijd, de dagen beginnen te lengen en voorzichtig durven we weer uit te zien naar de lente.

Er is druk gefilmd en de losse beelden worden geëdit (gemonteerd)  tot een mooi geheel.Ook heeft u nog een item, dat gepland stond voor de vorige uitzending van ons tegoed. Stem daarom zondag 26 maart 2023 af op Regio 8. 

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, zenden wij zondagmiddag tussen 14.00 en 20.00 uur uit, via het kanaal van Regio 8. Ieder uur wordt de uitzending herhaald. 

De onderwerpen die deze uitzending aan bod komen zijn als volgt.
Toneelvereniging Amicitia zetten we in de spotlights met onder andere een sneakpreview van 'Bloesems', het toneelstuk van Amicitia. Ook kijken we achter de schermen bij het maken van de Kontaktraad en is er een ronde tafel gesprek met 'kersverse' voorzitters van diverse verenigingen uit het dorp.

Mocht u de vorige uitzending van januari 2023 gemist hebben: de onderwerpen die aan bod kwamen waren; De passie van Sandra Korte, Een inkijkje bij de sv Loil volleybal en we bekeken de hobby van John en Dolinda van Londen-Meijer.
Op het youtube kanaal is dit altijd nog terug te kijken. Youtube - Regio 8 - Loil TV aflevering 15.

Ook via de website van www.loil.nl onder het tabblad LoilTV vindt u onze eerdere uitzendingen.


www.loil.nl