DiTech zoekt meesters in metaal. Foto:PR

DiTech zoekt meesters in metaal. Foto:PR

Machinefabriek DiTech Zevenaar zoekt meesters in metaal

ZEVENAAR - Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de technische sector? De Zevenaarse Machinefabriek DiTech is dynamisch en gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het onderhoud van hoogwaardige technische oplossingen. Met jarenlange ervaring en een team van gespecialiseerde medewerkers, zijn zij in staat om klanten van de beste kwaliteit en service te voorzien.  

Om dit hoge niveau van kwaliteit en service te kunnen blijven bieden, is DiTech altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers die het team kunnen versterken. DiTech heeft op dit moment plaats voor een Werkvoorbereider/planner, Monteur (binnen- en buitendienst). CNC Frezer en CNC draaier/Teach-in draaier. In deze functies zijn technische kennis een must, heb je geen ervaring dan zorgt DiTech voor een opleiding tot een meester in metaal.
Het is duidelijk dat DiTech veel waarde hecht aan de kwaliteit van zijn medewerkers. Daarom bieden ze niet alleen een uitdagende en afwisselende functie aan, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Het bedrijf begrijpt dat medewerkers zich betrokken moeten voelen bij het bedrijf om te kunnen excelleren in hun werk. Daarom investeren ze in hun medewerkers door bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kom langs tijdens de inloopavonden
Als je geïnteresseerd bent in een van de openstaande vacatures bij DiTech, dan nodigen ze je graag uit om vrijblijvend langs te komen tijdens een van de inloopavonden. Je bent op 23 of 30 maart van 17:00 tot 19:30 uur van harte welkom aan de aan de Marconistraat 27 in Zevenaar om kennis te maken. Een afspraak maken kan ook, kijk op www.ditech.eu, mail naar info@ditech.eu of bel 0316-295444.