Gezelligheid & natuurgenieters MTB groep zoekt meer fietsers

REGIO - Ben je een mountainbiker uit de omgeving Achterhoek, Liemers en omgeving? Rijd jij niet om snelheid en vind je het leuk om met (nieuwe) mensen samen te rijden? Kom dan vooral bij onze startende whatsapp groep, zodat we vaker met gelijkgestemden kunnen fietsen.

De whatsapp groep is een ontmoetingsgroep van MTB’ers uit de omgeving waarbij snelheid niet centraal staat, maar het samen fietsen en genieten van de natuur. Ofwel mensen die het tempo willen aanpassen naar eventuele nieuwelingen of mensen die rustiger rijden.

Oftewel; een groep MTB’ers die niet racet om snelheid, maar oog houdt voor elkaars tempo en daarbij meer kan genieten van de omgeving dan gericht te zijn op adrenaline.
Praktische werkwijze
Het idee is een laagdrempelige, ongedwongen groep te ontwikkelen waar we op eenvoudige manier ritafspraken kunnen maken. Nu nog startend met 7 leden, hebben we het volgende uitgangspunt.
Wanneer je wilt MTB’en en een locatie/tijd gepland hebt, deel je dit op tijd in de groepsapp. Mensen die tijd/zin hebben om mee te gaan, kunnen zich hier dan bij aan melden.
Dat betekent ook dat hoe groter de groep, hoe meer kans dat er mensen mee gaan fietsen én des te gezelliger.

Meer informatie en/of meedoen?
Lijkt het je wat? Neem dan vooral contact op met Bart Hoesté-Kuipers via whatsapp 06-36221865.