Liesbeth van Asselt. Foto: PR
Liesbeth van Asselt. Foto: PR

Lezing fotoclub De Oude IJssel

DOETINCHEM - Fotoclub De Oude IJssel Doetinchem heeft de bevlogen fulltime fotografe Liesbeth van Asselt van 'Stapfoto' uit Ede uitgenodigd voor een lezing. 

Haar centrale thema is 'Licht'. Van jongs af aan maakte ze al volop fotografische tekeningen met licht, en ontdekte andere lichtbronnen, technieken en hulpmiddelen.
Deze kennis geeft ze, met haar ervaring als fotografiedocente, goed en dolgraag door in haar cursussen voor vrijetijdsfotografen.

Ook bedrijven nodigen haar graag uit omdat ze door haar bedrijfskundige - en marketingachtergrond ziet en begrijpt wat nodig is; haar kennis deelt ze o.a. bij Photofacts en het Zoom magazine. 

In de lezing van de fotoclub zal ze veel voorbeeldfoto's laten zien en beschrijven hoe ze gemaakt zijn en welke lichtbronnen ze heeft gebruikt. Zij vertelt over de wijze waarop je je foto's mooier, dynamischer, creatiever en unieker kunt maken, en hoe je bij avondfotografie je flitser goed kunt inzetten. 

Of: stel dat je geïnteresseerd bent in foto's met lightpainting, dan kan ze je informeren met welke, zelf te maken materialen, je dit nóg spectaculairder eruit kunt laten zien. 

Liesbeth heeft tientallen jaren ervaring en deelt dit graag.
De entree voor niet-leden is vijf euro.

De lezing vindt plaats op donderdag 30 maart om 20.00 uur, inloop 19.30 uur in Sporthal De Bongerd 81, Doetinchem.