Kinderfestival op de Didamse weekmarkt

DIDAM - De meeste bezoekers van de markthal en de weekmarkt kennen de markt al van kinds af aan. Samen met papa of mama, oma of opa fruit of een visje halen. Vroeger ook sokken en onderbroeken. Een nieuw batterijtje in het horloge laten zetten, klaar terwijl je wacht. Het kan allemaal op deze vrijdag weekmarkt.

Omdat ze blij zijn met alle kinderen op de weekmarkt viert de Didamse markt dit vrijdag 5 met een kinderfestival. Er komt een professionele artiest om te schminken; zij is aanwezig van één tot vijf uur. Bekijk haar werk op coolekoppies.nl. Er is een springkussen (bij mooi weer) buiten en om het af te maken zijn er gratis lekkere poffertjes voor alle kinderen. Ook papa, mama of opa en oma pikken natuurlijk een poffertje mee.

Gratis-koffiehoek
In de wekelijkse gratis-koffiehoek is er naast koffie en thee, 5 mei lekkere ranja. Kom ook genieten van de Diemse markthal. En meteen boodschappen doen voor het weekend bij de twintig ondernemers. Met ieder hun eigen specialiteit, de keuze is reuze. Tot ziens op de weekmarkt, iedere vrijdag van 10.30 tot 17.30 uur.