Inschrijven voor de Bax 5x5 estafetteloop kan nog. Foto: PR

Inschrijven voor de Bax 5x5 estafetteloop kan nog. Foto: PR

Inschrijving BAX 5x5 estafetteloop

DOETINCHEM - Het is nog niet te laat om teams in te schrijven voor de 31ste editie van de BAX 5x5 estafetteloop, het gezellige Achterhoekse hardloopevenement. Dit kan nog tot en met donderdagavond 11 mei via het inschrijfformulier op www.argoatletiek.nl; hier is tevens alle verdere informatie te vinden.

Argo verwacht op zaterdag 13 mei een flink aantal teams te verwelkomen op het atletiekcomplex op sportpark de Bezelhorst in Doetinchem, waaronder ook een aantal bedrijfsteams maar zeker ook teams afkomstig van regionale loopgroepen. 

Het startschot klinkt om 13.30 uur waarna de eerste lopers een lus van 5 kilometer vanaf de baan van Argo Atletiek door het buitengebied gaan afleggen; zodra ze binnen zijn vertrekt de tweede loper en de tijd stopt wanneer de laatste loper van een team over de finish komt. Teamleden hebben derhalve voldoende tijd om elkaar aan te moedigen, hetgeen enorm bijdraagt aan de leuke, ongedwongen sfeer. Een dergelijk laagdrempelig evenement is ook zeer geschikt voor beginnende hardlopers om eens wat sfeer te proeven.