Stan Wevers met het shirt van de Superboeren. Foto: De Graafschap Media
Stan Wevers met het shirt van de Superboeren. Foto: De Graafschap Media

Stan Wevers tekent eerste contract bij De Graafschap

DOETINCHEM - Aaltenaar Stan Wevers tekent zijn eerste contract bij De Graafschap. De 19-jarige middenvelder sloot onlangs aan bij de eerste selectie van de Achterhoekse trots. Wevers tekent een contract voor de duur van twee jaar met een optie voor nog een seizoen in de Achterhoekse kleuren. 

De verdedigende middenvelder zat dit seizoen al enkele keren op de bank bij de eerste selectie, maar maakt zijn debuut nog niet. “We zijn blij dat we met Stan weer een talent uit onze jeugdopleiding vastleggen”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “We zien in hem een hele goede ‘nummer 6’ die naast zijn verdedigende werk ook de kwaliteiten heeft om het begin van de aanval te verzorgen met zijn passing.”
“Het is prachtig om nu een contract te mogen tekenen”, aldus Wevers. “Dat je na het doorlopen van de jeugdopleiding mag aansluiten bij de selectie was al een blijk van vertrouwen en dat is het tekenen van mijn contract ook. Ik ben gebrand en heb ongelofelijk veel zin om de komende jaren mijzelf te tonen in het blauw en wit van De Graafschap.”


www.degraafschap.nl