Wandeltocht met Stichting Senioren Kontakt

DIDAM - Stichting Senioren Kontakt Didam, Loil en Nieuw Dijk (SSK) houdt de jaarlijkse wandeltocht op dinsdag 6 juni. 55-plussers zijn welkom om mee te lopen. Vertrektijd is 10.00 uur, vanaf de parkeerplaats bij Supercoop aan de Hoofdstraat in Didam naar Grand café 'Bij Ludger' in Vierakker. Daar krijgen de wandelaars een kop koffie aangeboden. 

Deze mooie afwisselende tocht start bij de Sint Willibrorduskerk en loopt over diverse bospaden. Dit jaar gaat de wandeltocht grotendeels over onverharde paden en is een aaneenschakeling van diverse al bestaande wandelroutes. Halverwege de route, is er een ruime rustpauze waar delnemers een drankje wordt aangeboden. Hierna wordt de route vervolgd en gaan ze weer terug naar Grand café 'Bij Ludger' waar de lopers rond 14.00 uur een lunch gebruiken. De terugkomst in Didam wordt tegen 15.30 uur verwacht met een gezellige afsluiting in het horecagedeelte in Waverlo/ Meulenvelden in Didam.

Iedereen is welkom om mee te lopen. Kosten zijn 18 euro per persoon voor deelnemers van SSK. Voor overige mensen zijn de kosten 28 euro per persoon. Medereizigers betalen 3 euro aan de chauffeur. Inlichtingen en opgave graag vóór 30 mei bij Wilma van Bethraij. tel 06-13615808.