Heitkampjazz live met Jazz quartet Bregiorra en jamsessie

Gastspelers uit ‘s-Heerenberg en omstreken ook op de planken in Kultuurhuus

's-HEERENBERG -  - Het bruist weer op zondagmiddag 21 mei in het Kultuurhuus Heitkamp met een live optreden van Jazz quartet Bregiorra. En aansluitend volgt nog meer vertier en gezelligheid bij de jamsessie waarvoor zich diverse muzikanten uit ‘s-Heerenberg en omliggende regio hebben aangemeld.

De jazz-middag met de Diksie Krekkers in Heitkamp ruim een maand geleden bleek een doorslaand succes. Reden genoeg om dat snel een vervolg te geven. 

Onder de noemer ‘Heitkampjazz’ speelt dit keer Jazz quartet Bregiorra met super ervaren musici als bassist Ad Rats, toetsenist Karel Giltay, Peter van den Bremen op saxofoon en drummer Jan Ormel. Het bijzondere aan de middag is dat Peter van den Bremen tekst en uitleg geeft over wat er gespeeld wordt en hoe de ontwikkeling van de jazz daaraan is af te lezen.

In het tweede deel van het programma spelen gastspelers mee in de jamsessie die ook ruim een uur in beslag gaat nemen. Diverse muzikanten uit ‘s-Heerenberg en omgeving hebben laten weten dat ze meedoen.
Op het repertoire staan klassiekers als All of me, Careless love, Ice cream, Ja-Da, On the sunnyside of the street, When your smiling, en uiteraard You are my sunshine.

Het Kultuurhuus Heitkamp opent om 14 uur, de band begint om 15 uur te spelen. De toegang is gratis.

Meer informatie op:


kultuurhuusheitkamp.nl