Straatspeeldag in de Liedjesstraat bij warboel. Foto: PR

Straatspeeldag in de Liedjesstraat bij warboel. Foto: PR

Kindervoorstelling Warboel

Straatspeel-dag in de Achterhoekse Liedjesstraat

DOETINCHEM - Kom je ook buitenspelen met de muzikanten van Warboel in de gezelligste straat van Nederland? In de Liedjesstraat mag je spelen, zingen en dansen. En je hoeft er geen stomme dingen te doen. 

Je kent ze wel... al die bekende straten. De Dijk in Volendam, De Ramblas in Barcelona, Broadway in New York en de PC Hoofdstraat in Amsterdam. En tóch is de Achterhoekse Liedjesstraat bij alle kinderen in de hé-le wereld het meest populair. Je hoeft er niet te slenteren van winkel naar winkel, je hoeft geen kleren te passen en er zijn geen stinkende scooters die voorbij komen razen. 

In de Liedjesstraat mag je spelen, dansen en zingen, zolang je wilt. En als je geen zin hebt, dan hoef je niets. Echt? Ja, echt! Daar zorgen buurvrouw Mien en burgemeester Nico Nootjes wel voor. Barry en Sander, de muzikanten van de buurtband, zorgen ondertussen voor leuke liedjes. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Zondag 21 mei om 11:00 uur en om 14:00 uur in Amphion. Tickets kosten 12,50 euro.


amphion.nl/theater