Stokkumse Avondvierdaagse van 31 mei t/m 3 juni

STOKKUM - Van 31 mei t/m 3 juni organiseert FC Bergh wederom de Stokkumse Avondvierdaagse. Start en finish zijn net als vorig jaar bij het Gildehuis Sint Owswaldus in Stokkum. Volg tijdens het evenement de bordjes en u vindt vanzelf de weg naar het startbureau.

U kunt op woensdag, donderdag en vrijdag starten vanaf 18:00 uur. U kunt weer vier dagen lang genieten van uitgezette routes met een lengte van 5km, 10km en 15km. De routes worden uitgezet middels de bekende blauw, rode en witte pijlen. 

De starttijden voor de zaterdag zijn: 15 km om 11:45 uur, 10 km om 12:30 uur en 5 km om 13:00 uur. De intocht op zaterdagmiddag is vanaf 15:00 uur vanaf de kruising bij het hagelkruis in Stokkum en zal traditiegetrouw worden begeleid door Harmonie Volharding. Route van de intocht is Hagelcruijsweg, Dr. Poelsstraat, Rozemkampsweg, Gildestaat, Past. van Sonsbeeckstraat. 

De voorinschrijving vindt plaats op vrijdag 26 mei van 18:30 tot 20:00 uur in het clubgebouw van FC Bergh aan de Montferlandsestraat 5 te ’s-Heerenberg. U kunt zich ook nog op woensdag 31 mei voor de start inschrijven bij het startbureau.

Tarieven
Voorinschrijving vier euro per persoon. Inschrijving op 18 mei vijf euro p.p. Meerprijs medaille 2,50 euro per persoon. De tarieven zijn voor alle afstanden hetzelfde.

Voor vragen/opmerkingen kunt u een mail sturen naar vierdaagse@fcbergh.nl.