Win een borrelplank voor vader

DIDAM - De marktlieden in Didam besteden graag aandacht aan hun klanten, want "zonder u geen Diemse weekmarkt". Na een kinderfestival en aandacht voor Moederdag, zijn nu de vaders aan de beurt. Win één van de vijf borrelplanken voor vader. Deze worden u aangeboden door de ondernemers van de weekmarkt.

Wil je een borrelplank winnen? Kom dan op vrijdag 9 juni naar de weekmarkt in de markthal Didam. Op twee plekken, in de grote en in de kleine hal ligt een uitdagende woordzoeker voor u klaar op de actietafels. Neem deze gerust mee naar huis om de puzzel op te lossen of los deze terplekke op onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Uitgepuzzeld en het juiste antwoord gevonden? lever de puzzel ingevuld met uw gegevens weer in, in de daarvoor bestemde bus bij de actietafels. Op 9 juni aan het einde van de dag worden de prijswinnaars getrokken uit de goede inzendingen. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. En de heerlijke borrelplank mag dan op vrijdag 16 juni worden opgehaald. Fijne Vaderdag!

Weekmarkt Didam iedere vrijdag in de markthal van 10.30 uur tot 17.30 uur, beleef het in de markthal.