Jay Jay’s Border Jazzmen. Foto: PR

Jay Jay’s Border Jazzmen. Foto: PR

Openluchtconcert Jay Jay’s Border Jazzmen bij Doe Jazz in ‘s-Heerenberg

'SHEERENBERG - Zondag 11 juni a.s. van 11.00 tot 13.30 uur speelt Jay Jay’s Border Jazzmen op Locatie Kasteel Café Heeren Dubbel in ’s-Heerenberg, een openluchtconcert. Ons “huisorkest” speelt ter afsluiting van het Doe Jazz- seizoen op deze prachtige buitenlocatie.

Opgericht door trombonist Jan - “Jay Jay”- Janssen is dit orkest al meer dan twintig jaar een graag geziene gast in jazzclubs en op festivals in binnen- en buitenland.

De kracht van de band zit in de afwisseling. Dixieland in de stijl van Engelse toporkesten als Chris Barber en Kenny Ball, maar ook: mooie ballads , latin , country en niet in de laatste plaats: prachtige driestemmige samenzang. 

Een optreden van de Jay Jay’s Border Jazzmen is altijd een feestje, vanwege het enthousiasme van de muzikanten en voor hun fans – waaronder veel Doe Jazz-leden – weer een feest der herkenning.

Bezetting: Petro Wijnen - trompet en zang; Jac Meijs - trombone en zang; Peter van den Bremen - klarinet, saxen en zang; Rob Koch - banjo en gitaar; Etienne Bèyé - bas en Cor van Hoften – drums.    

Gratis toegang. Meer info: 


www.doejazz81.nl