De jubilarissen Gerrit Welting en Theo Giesen
De jubilarissen Gerrit Welting en Theo Giesen Pascal Rieken

Jubilarissen bij tafeltennisvereniging MvR

'sHEERENBERG - Onlangs werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering van tafeltennisvereniging MvR uit ’s-Heerenberg gehouden. Traditiegetrouw werden hierbij ook weer leden in het zonnetje gezet. Theo Giesen en Gerrit Welting werden gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap. Theo Giesen is al 40 jaar lid van de vereniging, Gerrit Welting is al 25 jaar lid. Beide leden zijn nog steeds regelmatige bezoekers van de speelavonden. Verder was er aandacht voor het behaalde kampioenschap van team 1. Het team heeft met het kampioenschap een plek in de 2e klasse veroverd.

Tijdens de vergadering werd ook gesproken over het aanstaande jubileum van de vereniging. In september 2024 bestaat de vereniging namelijk 75 jaar. In de plannen voor de viering van het jubileum is ook ruimte voor oud-leden om tijdens een receptie weer met de vereniging, én elkaar, in contact te komen. Als datum hiervoor is 21 september 2024 gepland.  Oud-leden, waarvan het email-adres bij de vereniging bekend is, zullen t.z.t. een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Wie als oud-lid zeker wil zijn een uitnodiging te ontvangen, kan via een bericht naar 75jaar@ttv-mvr.nl zijn gegevens doorgeven. Via de website van de vereniging zal ook nieuws over het jubileum te vinden zijn. 

Naast de receptie is er ook een plan om in het kader van het jubileum een toernooi te organiseren. Dit toernooi zal  voor iedereen die mee wil doen gratis toegankelijk zijn. Nadere informatie hierover zal t.z.t. bekend gemaakt worden.

Het actuele seizoen loopt nog tot 28 juni, waarna na de zomerstop op 30 augustus het nieuwe seizoen zal starten. Dan kan iedereen weer terecht bij sportcentrum Laco tussen 19.30 uur en 21.00 uur om (opnieuw) kennis te maken met de tafeltennissport.

Op de website is informatie over de vereniging in het Pools en Engels te vinden, en is een promotie-film, gemaakt door Stads TV Bergh, te bekijken.

Voor nadere informatie over de vereniging kan men mailen naar contact@ttv-mvr.nl of kijken op: 


www.ttv-mvr.nl