Het Grenslandorkest uit ‘s- Heerenberg. Foto: Ed te Pas

Het Grenslandorkest uit ‘s- Heerenberg. Foto: Ed te Pas

Ed te Pas

Het Grenslandorkest viert het 30-jarig bestaan

 'West ontmoet Oost'

’S-HEERENBERG –  Op zondag 25 juni houdt het Grenslandorkest, in samenwerking met het Louis Swing Orchestra uit Amsterdam, een jubileumconcert op de voorburcht van kasteel Huis Bergh.

 door Marlous Velthausz

Het concert, met als thema 'West ontmoet Oost', wordt een muzikale ontmoeting tussen muziekklanken uit Amsterdam en 's-Heerenberg. Op het terras van Kasteel Café Heeren Dubbel, wordt onder leiding van Harry Gerritsen een zeer gevarieerd programma gebracht door het jubilerende Grenslandorkest, waaronder swing, rock, blues, easy listening en pop.

De muzikale samenwerking wordt verleend door het semi-professionele Louis Swing Orchestra uit Amsterdam, ‘het vrolijkste jazz-dansorkest van Nederland’.

Onder leiding van Sebastian Ohm brengt het orkest samen met zijn vocalisten onder meer Amerikaanse swing, Franse chansons en Nederlandse en Duitse amusementsmuziek ten gehore, uitgevoerd door een bezetting die bestaat uit strijkers, blazers, zang en een ritmesectie. Iedereen is van harte welkom op het jubileumconcert op zondag 25 juni om 13.30 uur. 

Bij eventueel slecht weer wordt uitgeweken naar Kultuurhuus Heitkamp.