Het orkest, Belinda Kinnaer en Robert Pouwels. Foto: PR

Het orkest, Belinda Kinnaer en Robert Pouwels. Foto: PR

PR

Theaterconcert van Volharding: ‘Zo is het leven’

Cultuur

BEEK - Op zondag 5 juni presenteert Muziekvereniging Volharding Beek een theaterconcert ‘Zo is het leven’. Dit concert staat helemaal in het teken van hits van Nederlandse bodem. Er is een middagvoorstelling om 15.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur in het Musiater in Zevenaar. 

Beleef samen met live orkest, zangeres Belinda Kinnaer en dj-entertainer Robert Pouwels een show vol Nederlandse klassiekers, eendagsvliegen en andere muzikale pareltjes van de Nederlandse bodem.
Volharding Beek streeft altijd naar een goede balans tussen kwaliteit en gezelligheid: unieke concerten als Halloween Night, Buitengewoon Montferland, galaconcerten met Brigitte Heitzer, Petra Berger en Erica Yong, spetterende shows met Q5 en Percossa zijn met groot succes uitgevoerd.
Belinda Kinnaer begon haar professionele muzikale carrière in het coverband-circuit. In de jaren 90 was de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland op het podium heeft gestaan. Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot één van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen.
Na 2015 begon ze als soloartiest. Met ‘Neem je leven’ stond ze wekenlang nummer 1 in de Oranje Top 30. In 2018 haalde ze de eerste plek in de lijst met de plaat ‘De tijd van m’n leven’.
Robert Pouwels is in de loop der jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest-dj van het land en daarbuiten. Ook een Hazes act staat vast in zijn programma.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.liemerskunstwerk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant