De cast van Amicitia. Foto: Mirna Driessen

De cast van Amicitia. Foto: Mirna Driessen

Amicitia brengt stuk ‘Het is BINGO op de camping’

Cultuur

LOIL - Na de vele decorwisselingen van afgelopen toneelseizoen komt toneelvereniging Amicitia ook dit jaar weer met iets nieuws. Het ‘Hart van Loil’ zal omgetoverd worden tot een gezellige familiecamping met een eigen winkel en bingo op zaterdagavond. Een en al gemoedelijkheid zul je denken. Niets is minder waar.

Wat gebeurt er wanneer er verschillende campinggasten bij elkaar op de camping staan en die, op z’n zachtst gezegd, nogal uiteenlopende opvattingen hebben. Veel tegenstellingen, onbegrip, botsende karakters, onvoorstelbare relaties en drankmisbruik kenmerken het blijspel: ‘Het is BINGO op de camping’.
De schrijfster Evelien Evers heeft vooral de tegenstrijdigheden in dit toneelstuk naar voren willen brengen.
Of het kamperen of kramperen wordt voor de spelers van Amicitia kun bezoekers beleven op: 17 maart: middagvoorstelling aanvang 14.00 uur; 20 maart: avondvoorstelling aanvang 19.30 uur; 23 maart: avondvoorstelling aanvang 19.30 uur. Een uur voor aanvang is de zaal open.

Kaartverkoop
Kaarten kosten 15 euro en 10 euro voor de jeugd tot en met 12 jaar. De prijs is inclusief een consumptie in de pauze. Meer informatie staat op de website van Amicitia. De kaarten zijn ook bij de ingang te koop. Hiervoor geldt wel vol is vol.


www.amicitia-loil.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant