Vrijwilligers van Stads TV Bergh: Gerard Frerix, Robert Kraaijeveld en achter de camera Gemmy Kraaijeveld. Archieffoto: Marlous Velthausz

Vrijwilligers van Stads TV Bergh: Gerard Frerix, Robert Kraaijeveld en achter de camera Gemmy Kraaijeveld. Archieffoto: Marlous Velthausz

Opening vernieuwd tennispark TV Bergh op zondag 7 april

Cultuur

‘S-HEERENBERG - Tennisvereniging Bergh opent op zondag 7 april haar deuren om de Montferlandse samenleving kennis te laten maken met hun compleet vernieuwde tennispark. De heropening van ‘De Snijkuil’ vindt plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur en is vrij te bezoeken voor alle belangstellenden.

TV Bergh maakt al sinds 8 mei 1970 onderdeel uit van de ‘s-Heerenbergse samenleving en in die 50 jaar is er veel verandert. Om met de tijd mee te gaan is op 7 oktober 2023 de schop letterlijk in de grond gegaan en heeft de vereniging, samen met een heleboel enthousiaste vrijwilligers, het tenniscomplex aan de Van Heeklaan in ‘s-Heerenberg compleet vernieuwd. Samen met de vrijwilligers heeft de vereniging bijna alles in eigen beheer kunnen realiseren. De leden van TV Bergh maken zelf vanaf 7 februari alweer gebruik van het vernieuwde sportpark, maar nu wil de vereniging ook graag de omgeving deelgenoot maken.
Het renovatieplan omvatte vooral de vernieuwing van de tennisbanen en de verlichting. De zeven bestaande banen zijn vervangen door vijf compleet vernieuwde kunstgrasbanen die voorzien zijn van Ledverlichting. Ook de omheining is compleet aangepast. Zo zorgt de vereniging voor een duurzamer sportpark dat toekomstbestendig is en een flinke tijd mee kan gaan.

Tijdens de opening op 7 april kan jong en oud het opnemen tegen een ballenkanon, zijn er verschillende gratis tennisclinics voor kinderen en volwassenen, kunnen bezoekers deelnemen aan een prijsvraag kunnen de bezoekers onder andere genieten van lekkere hapjes en drankjes.
Ook vindt er een tennistoernooi plaats, waar alle leden van de vereniging aan deel kunnen nemen, mits ze 17+ zijn. Op zaterdag 6 april wordt met alle vrijwilligers het glas geheven.

Kijk voor meer informatie op:


tvbergh.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant