Taalhuis Montferland. Foto: PR
Taalhuis Montferland. Foto: PR

Taalhuis Montferland zoekt taalcoaches voor Didam

Maatschappij

DIDAM - Vind jij het leuk om met taal of rekenen bezig te zijn? Wil jij graag anderen helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van Nederlands praten, lezen, schrijven of rekenen? Kun je makkelijk communiceren, ben je enthousiast, maar ook geduldig? Ben je een dagdeel per week beschikbaar?

Dan is een rol als taalcoach iets voor jou! Als Taalvrijwilliger help je deelnemers (Nederlanders of mensen met een migratie achtergrond) één dagdeel per week om ze beter te leren lezen, schrijven, spreken of rekenen. Je krijgt ondersteuning van een taalhuisdocent en volgt een training voor Taalcoaches van 4 dagdelen. 

Als taalcoach bij Taalhuis Montferland in de bibliotheek kun je rekenen op een plezierige werkomgeving, mogelijkheden tot het uitwisselen van ervaringen met andere taalcoaches en scholing (naar behoefte) en begeleiding van de taalhuisdocent. 

Enthousiast geworden? Bel of mail dan voor meer informatie naar Petra Frölich, coördinator DigiTaalhuis Montferland, Bibliotheek Montferland, 0316-221184/ 06-41259919 of per mail:


petrafrolich@bibliotheekmontferland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant