Miranda Rooks. Foto: PR

Miranda Rooks. Foto: PR

Singer-songwriters Timo en Miranda in Natuurtheater Zeddam

Muziek

ZEDDAM - Fijne akoestische luistermuziek met een Achterhoeks tintje. Singer-songwriters Timo van de Sande en Miranda Rooks komen op zondag 21 april naar het Natuurtheater Zeddam. Het zijn niet de minsten, want beiden wonnen ze de persprijs talentenjacht Amphion Open. Timo in 2023 en Miranda in 2022.  

Timo van de Sande is een Wijchense singer-songwriter met Achterhoekse roots. Hij zet met verhalende luisterliedjes en vrolijke popmuziek een gevarieerd optreden neer. In 2021 won hij de Nijmeegse studentenmuziekwedstrijd Kaf en Koren en was zijn single Postcards de podiumplaats op Radio Gelderland. Op 18 maart 2022 kwam Break Free uit, waarvoor hij live video’s opnam op het poppodium van het DRU Industriepark in Ulft. In november 2022 zong hij tijdens het Plat Gespöld festival de Achterhoekse versie van zijn liedje ‘Gemaskerd’. En vorig jaar won hij in januari Wijchen’s Got Talent en later dat jaar de Gelderse Kleiroze en de persprijs talentenjacht van Amphion Open.

Miranda Rooks
Haar muziek is klein, rauw en puur. Miranda Rooks omschrijft het zelf als intiem en akoestisch. Met herkenbare teksten zoomt ze uit op gebeurtenissen uit haar dagelijks leven, waarin je vaak haar eigen zelfreflectie hoort spreken. Dat uit zich in liedjes over volwassen worden in de hectische wereld van nu,
Miranda volgde tussen 2019 en 2021 een muziekstudie aan RYM in Arnhem. Hier kon ze zich muzikaal ontwikkelen en ontdekte ze haar liefde voor het schrijven van haar eigen muziek. Cum laude behaalde ze haar diploma.
In 2019 trad ze op in de Rabo Stage in Tivoli Vredenburg. In januari 2020 stond ze met ROC Roadtrip op Eurosonic Noorderslag en in 2021 op Park Open in Arnhem. Ze schreef drie soundtracks voor het boek de Burgerwacht van Ellen Lina en won in 2022 de persprijs talentenjacht van Amphion Open wat zorgde voor een 2023 vol optredens en lokale bekendheid.

Kaartverkoop
Timo en Miranda spelen tussen 15 en 17 uur. De entree is 10 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande website of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling.

Op het zomerprogramma van het Natuurtheater Zeddam staan verder:
- Zondag 26 mei 15.00 uur: The Wheel Barrows, Back to the 60’s & 70’s
- Vrijdag 21 juni 20.00 uur: Ogham, Celtic Folk Night
- Vrijdag 12 juli 20.00 uur: NosTres, Latin Band
- Zondag 1 september 15.00 uur: Duo Een en Ander, Muziek, humor, sketches & typetjes
- Zondag 15 september 15.00 uur: Trio In Petto, Atlantic Dream, Droomreis door de tijd naar Schotland & Ierland


www.natuurtheaterzeddam.nl/eventer

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant