Afbeelding
Foto: PR

Personaliseer je Apple Watch met een uniek bandje!

Partnerbijdrage

Apple komt binnenkort met de release van de nieuwe Apple Watch 8. Kun jij ook niet wachten om deze smartwatch te bemachtigen? Om je alvast een beetje lekker te maken, kun je alvast zoeken op ‘bandjes apple watch 8’ en zetten hieronder de leukste voor je op een rijtje. Op deze manier kun je je Apple Watch personaliseren en helemaal eigen maken!

Siliconen bandjes in alle kleuren

Bij de Apple Watch 8 zit standaard al een siliconen bandje. Dit is geschikt voor dagelijks gebruik en om sportactiviteiten mee te doen. Vind je het siliconen bandje daarom ook helemaal prima, maar ben je op zoek naar spannende kleurtjes? Dan kun je bij 123watches.nl meer siliconen bandjes shoppen om je collectie uit te breiden! Naast de standaardkleuren zwart, donkerblauw en rood kun je hier dus ook terecht voor specialere kleurtjes zoals mintgroen, babyroze, pastel paars en nog veel meer. Match je Apple Watch bandje dus bijvoorbeeld met de kleur van je schoenen, bril, riem, tas... Alles is mogelijk!

Twee bandjes in één

Wil je de Apple Watch een elegante twist geven? Dan zijn leren bandjes een goede keuze. Je kunt dan voor een “normaal” leren bandje gaan, maar als je er toch iets bijzonders van wilt maken, dan is een dubbele leren Apple Watch band een beter idee. Deze sla je dus twee keer om je pols, waardoor het lijkt alsof je naast je smartwatch nog een bijpassend leren armbandje draagt. Op deze manier maak je van de Apple Watch dus ook meteen een mooi modeaccessoire!

Stoer en chique met een stalen schakelbandje

Een stalen schakelbandje geeft de Apple Watch een elegante én stoere look. Met een zilverkleurig of goudkleurig exemplaar zit je altijd goed, maar rosegoud of een andere metallic kleur zijn ook minstens net zo mooi. 

Elegante Milanese bandjes

Vind je een stalen bandje wel mooi, maar is zo’n schakelband jou toch net iets te grof? Dan kun je ook voor een Milanese Apple Watch bandje gaan. Een Milanese bandje komt ook in allerlei soorten metaalkleuren zoals goud, zilver, rosegoud of donkergrijs. Het is gemaakt van dun gevlochten staal, waardoor het bandje er veel minder “groot” uitziet. Een Milanese bandje is daardoor ook heel geschikt voor als je dunnere polsen hebt en je het niet zo mooi vindt om grote lompe horloges te dragen. Daarnaast staan Milanese bandjes om iedere pols prachtig bij een formele outfit, dus ideaal als je je Apple Watch ook graag naar kantoor draagt.

Dit artikel wordt u aangeboden door 123 WATCHES. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant