De activiteitencommissie en de voorzitter van OVM. Foto: Marlous Velthausz
De activiteitencommissie en de voorzitter van OVM. Foto: Marlous Velthausz

Win een goed gevuld cadeaupakket

Economie

’S-HEERENBERG – De activiteitencommissie van de OVM / Sfeervol Kasteelstad heeft voor de laatste maand van het jaar een decemberactie op touw gezet.

Door Marlous Velthausz

De hele maand december geven de deelnemende ondernemers in ‘s-Heerenberg de klanten bij iedere aankoop een decembercoupon. Deze coupon moet worden ingevuld met naam en telefoonnummer. De voucher kan vervolgens gedeponeerd worden in de daarvoor bestemde ton of doos, die in iedere deelnemende winkel staat. Vanaf dan ding je mee naar prachtige cadeaupakketten. De winkeliers die meedoen aan de actie zijn te herkennen aan de decemberactieposter.

Uit de ingezamelde coupons zullen iedere week winnaars worden getrokken. Na iedere trekking, deze zullen gehouden worden op 9, 16 en 23 december, worden de winnaars gebeld. De gelukkigen zullen vervolgens geïnstrueerd worden over waar het goed gevulde cadeaupakket af te halen zal zijn. De pakketten worden samengesteld en aangeboden door de participerende winkeliers.

Ondernemersvereniging OVM / Sfeervol Kasteelstad hoopt dat de middenstand in de grensplaats met deze actie op de kaart zal blijven staan. Door vaker dit soort activiteiten te organiseren hoopt het meer bezoekers naar de lokale ondernemers te sturen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant