Opening Spinning Experience Center

's-HEERENBER - Op 24 oktober vanaf 10.00 uur zal TM Sports haar eerste Spinning Experience Center openen aan de Ambachtstraat 2a in ’s-Heerenberg. 

"Stel je eens voor: je komt onze koele state of the art spinningruimte binnen, vult jouw bidon met een dorstlesser, stapt op één van onze fietsen en dompelt je onder in een beleving van licht en geluid. Een uniek concept waarbij de nadruk ligt op de beleving, maar natuurlijk ook op het doel zelf, fit worden door plezier te hebben tijdens een spinning les", aldus Tamara Menning van TM Sports, die ziet dat de markt voor sportscholen zich aan het verschuiven is.
"Je ziet 24 uurs sportscholen verschijnen, maar ook zogenaamde specialistische sportscholen die zich op één of twee markten richten. We zitten met twee sportscholen op één locatie. Door deze unieke samenwerking kunnen we hierdoor meerdere fitness onderdelen aanbieden. TM Sports richt zich met de opening van het Spinning Experience Center specifiek op het verzorgen van alle soorten indoor fietslessen. Dit zijn normale spinning lessen, HIIT lessen, low impact lessen maar ook spinning lessen waarbij je extra gewichten gaat gebruiken. Met het betrekken van lokale ondernemers bij de bouw en inrichting van het Spinning Experience Center steunt TM Sport ook de lokale gemeenschap."
Belangstellenden zijn welkom op 24 oktober om 10.00 uur om kennis te maken.


tmsports.nl