4daagse: Braamt en Zeddam samen

BRAAMT/ZEDDAM - Nadat er twee jaar geen avondwandel4daagse georganiseerd kon worden, is het nu wel weer zover: de Avondwandel4daagse, van 28 juni tot en met 1 juli. Braamt en Zeddam gaan het vanaf nu samen doen. Iedereen is welkom, jong en oud en er is keuze tussen een afstand van vijf kilometer en tien kilometer.

Op de eerste en de vierde dag, dinsdag 28 juni en vrijdag 1 juli, is de start en de finish in Braamt, locatie sportpark Gerrit Dieker. De tweede en derde dag, woensdag 29 en donderdag 30 juni, wordt er gewandeld vanaf locatie sportpark VV Montferland in Zeddam. Dagelijks kunnen mensen zich inschrijven.
De start is op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur; vrijdag al om 17.30 uur in verband met de intocht. Die feestelijke intocht onder begeleiding van vrolijke muziek en uitreiking van de medailles is vrijdag op het sportpark Gerrit Dieker in Braamt.


Actie voor voedselbank

'S-HEERENBERG - Jumbo houdt van woensdag 22 juni tot en met dinsdag 28 juni een donatieactie voor de voedselbanken. Klanten van de Jumbo worden gevraagd om een product te doneren/kopen voor de lokale voedselbank. Meer dan 385 Jumbo winkels doen mee aan deze actie, zo ook de Jumbo in s Heerenberg. Zo loopt er momenteel bij de Jumbo ook de statiegeldactie.