Louis van Gaal tijdens bezoek aan het voetbalmuseum. Foto: PR

Louis van Gaal tijdens bezoek aan het voetbalmuseum. Foto: PR

Voetbalmuseum Home of Football Braamt schenkt aan twee goede doelen

BRAAMT - Aan het einde van het jaar 2022 is het bestuur van de stichting Home of Football bij elkaar gekomen en zijn de agendapunten keurig afgewerkt. het bestuur is ontzettend blij met alle bezoerkers en vrienden van de stichting. 

Men is ook blij met Gerard Martens. Hij heeft het prachtige gebouw nog mooier gemaakt aan de buitenkant, want het is voorzien van nieuwe zwarte beits ( gesponsord door stratemakersbedrijf De Keizer uit Braamt. Bedankt Michel & Riëtte Jansen. Ook is het bestuur blij dat de brandblusser weer zijn jaarlijkse controle heeft gehad door Micha Franck. Dit heeft niets gekost, want Micha ondersteunt het museum al vele jaren, omdat zij ons inzetten voor de twee goede doelen. In het jaar 2022 waren er maar liefst 284 bezoekers tijdens de 47 rondleidingen en is er een prachtig bedrag overgemaakt naar de twee goede doelen.

Door de verkoop van de boeken 'Achterhoekse Kêêrls' en 'Achterhoekse Dêêrns' door topfotograaf Theo Kock uit Kilder kreeg de stichting 'Bergh in het Zadel' een prachtig bedrag van tweeduizend euro. De stichting 'Spieren voor Spieren' ontving als kerstcadeau ook een mooi bedrag van 1.800 euro.
In 2022 dus in totaal 3.800 euro, waarmee we vanaf de opening van ons voetbalmuseum Home of Football ( door Louis & Truus van Gaal ) sinds 1 juli 2017 t/m december 2022 in totaal ruim vijftienduizend euro aan donaties hebben ontvangen voor de twee goede doelen. Dank allemaal !