Aan de slag via Vrijwilligerswerk Montferland

Montferland - Vrijwilligerswerk Montferland biedt een overzicht van de mogelijkheden.

Vanuit de Formulierenhulp (Welcom) kun je van grote betekenis zijn. Je helpt mensen voor wie het invullen van formulieren of aanvragen van een regeling erg ingewikkeld is. Je helpt op papier en vaak digitaal. De onderwerpen zijn heel divers. Je werkt vanuit een gezellig team van vrijwilligers. Er is altijd een sociaal werker van Welcom aanwezig die kan ondersteunen. Ben je (regelmatig) op woensdagochtenden 9.00 – 12.00 en/of woensdagavonden 17.30 – 19.30 uur beschikbaar? Meld je dan aan! Er zijn wekelijks spreekuren in het Barghse Huus in ’s-Heerenberg én in het Albertusgebouw in Didam. 

Je hoeft geen topvoetballer of topvoetbalster te zijn om af en toe een (jeugd)wedstrijd te kunnen fluiten. Als vrijwillig scheidsrechter bij FC Bergh wordt je natuurlijk niet voor de leeuwen gegooid. De eerste tijd begeleidt één van de ervaren clubscheidsrechters je. Het aantal wedstrijden dat je wilt fluiten bepaal je zelf. Scholing is niet vereist, maar als je je verder wilt ontwikkelen regelt en betaalt FC Bergh een cursus. Lijkt het je leuk om je op deze manier in te zetten voor deze gezellige voetbalclub? Laat het ons weten en meld je aan! 

Voor deze of andere interessante vacatures, zie onderstaande website. 

Weet je nog niet zo goed wat bij je past? Een vrijblijvend oriënterend gesprek is altijd mogelijk. Maak een afspraak via vrijwilligerswerk@welcommail.nl.


iedereenwelcom.nl/diensten/vrijwilligers
vacaturebank-kijken-en-reageren