SevenArt. Foto: PR

SevenArt. Foto: PR

SevenArt komt terug met Rowwen Hèze

Cultuur

ZEVENAAR - SevenArt is terug van weggeweest, in een nieuw jasje. Onder de naam SevenArt Live wordt de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar op zaterdag 20 april omgetoverd tot muziekwalhalla. Met een gratis middagprogramma met onder meer interactieve workshops, waaronder Drumparty. Hoofdact tijdens het goedgevulde avondprogramma is Rowwen Hèze. Kaarten hiervoor zijn te koop op de website.

Het doorlopende gratis middagprogramma duurt van 14 tot 17 uur met naast de workshops een Talent Stage, optredens van lokaal talent in het Grand Café Hal12 in samenwerking met leerlingen van Candea en Liemers College. Het avondprogramma begint om 19 uur. Vanaf 19.45 uur treedt Merlijn Dewasme op, om 20.30 uur gevolgd door Xavi Del Mundo. Rowwen Hèze speelt om 21.30 uur, waarna Inge Lamboo vanaf 22.45 de avond afsluit in Grand Café Hal12.

Line-up
Merlijn Dewasme maakt Verhaalpop, waarvan de scherven op de grond zich vormen tot een halfvol glas. Hij vertaalt onderwerpen als liefde, op zoek zijn naar jezelf en de lastige relatie met zijn vader naar toegankelijke muziek met invloeden van Bløf, Stef Bos en Nielson.
De Nederlandse dj en producer Xavi Del Mundo heeft al veel bereikt. Zijn kunsten hebben hem een plaats opgeleverd in de nationale finales van de Kunstbende dj- Competitie en de halve finales van de wereldwijde dj-wedstrijd Djenerates en DJ MAG 2022. Xavi werkt veel met melodische en herkenbare tracks waarbij niemand stil kan blijven staan.
Inge Lamboo is een zangeres en multi-instrumentalist die zichzelf heeft geleerd gitaar, piano, drums en basgitaar te spelen. Ze begon op 15-jarige leeftijd met het schrijven van nummers en ging naar de Herman Brood Academie, waar ze ook haar liveband ontmoette.

Rowwen Hèze
Wie heeft er niet keihard meegezongen met bekende liedjes zoals ‘Bestel mar’ of ‘Auto, vliegtuug’? Met jaarlijks gemiddeld acht Top2000 noteringen is Rowwen Hèze niet meer weg te denken uit de lijst der lijsten. Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn -inmiddels ruim dertig jaar verder - uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. Een optreden wordt gekenmerkt door bier en een zingende, hossende menigte. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.
Kaarten voor het avondprogramma kosten 29,50 euro en zijn online te bestellen.


www.sevenart.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant