Trailrun. Eigen foto

Trailrun. Eigen foto

Trailrun en Lentetocht in Beek Montferland

Sport

BEEK - Het belooft een waar spektakel te worden en afzien voor de deelnemers: de trailrun op 14 april in het Montferlandse bos in Beek Montferland , die wordt georganiseerd door Stichting Omloop Beek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de loopgraven, doorloop door het beekje de Sprung, de Hulzenberg met de uitkijktoren, paden, boomstammen, hoogteverschillen, mooie uitzichten en diverse trapjes en bruggetjes. 

De nieuwe afstanden zijn  10 en 20 km. Voor beide is de start om 9.30  uur, vanaf het grasveld bij uitspanning t  Peeske. Er is kleed- en douchegelegenheid aanwezig. De voorinschrijving sluit op 13 april  om 18.00 uur. Na-inschrijving is mogelijk op 14 april vanaf 8 uur. Meer info op de website.

Op 4 en 5 mei is het tijd voor de Voorjaarslentetocht. De routes gaan door de Montferlandse bossen en de Bijvanck, die in het voorjaar de mooiste kleurenpracht laten zien. De lopers kunnen zelf bepalen hoeveel  kilometer ze willen lopen. De routes zijn uitgezet in een zogenaamd klaver-vier-model. Dit geeft de mogelijkheid om bij een rustpauze de te lopen afstand aan te passen naar eigen inzicht.
Het startbureau voor inschrijving is achter uitspanning ‘t Peeske, waar de wandelroutes ook van start gaan. Zie ook de website.


www.sob-beek.nl  

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant