Heidi Schut. Foto: PR
Heidi Schut. Foto: PR PR

Walk&Talk voor werkzoekenden met gastspreker Heidi Schut

wo 15 sep 2021, 08:10 Algemeen

Didam - Bibliotheek Montferland houdt een Walk&Talk bijeenkomst op woensdag 22 september van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Didam aan de Schoolstraat 22. In deze Walk&Talk is Heidi Schut van Praktijk Meilì gastspreker. 

Heidi is Lichaamsgericht Energetisch Therapeut en Begeleider Systemisch Werk. Vragen waarop zij dieper ingaat, zijn onder meer: ‘Waar ben je naar op zoek? Weet je wat je wilt of vind je het lastig? Welke blokkades ervaar je? Het wordt een inspirerende bijeenkomst die wellicht tot nieuwe inzichten leidt in de zoektocht naar werk’.
De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid. Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers.
Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is verplicht via de website, per mail info@bibliotheekmontferland.nl of telefonisch 0316-221184.

bibliotheekmontferland.nl