Afbeelding

Reis onbeperkt in de daluren met Dal Vrij Oost

vr 22 okt 2021, 19:10 Algemeen

REGIO - Door corona werken veel mensen niet meer standaard elke dag van 9.00 tot 17.00 uur op kantoor. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop mensen naar het werk reizen. Sabine (41 jaar) heeft bijvoorbeeld nu de mogelijkheid om haar werkdagen flexibel in te delen. Daardoor is haar reisgedrag veranderd: ‘Ik begin nu ‘s ochtends thuis met het bijwerken van mijn mailbox. Daarna kan ik na de spits in alle rust met de bus naar mijn werk reizen. Met het Dal Vrij Oost busabonnement reis ik na 09.00 uur onbeperkt. En door de kortingsactie betaal ik nu maar 378 euro voor een heel jaar!’

Onbeperkt reizen in de daluren
Met het Dal Vrij Oost abonnement reis je in de daluren onbeperkt met de bus en regionale trein. Dat is van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur en in het weekend de hele dag. Ga je altijd vroeg op pad? Het abonnement geldt ook als je vóór 06.30 uur incheckt. Het Dal Vrij Oost jaarabonnement bestel je t/m 31 december met maar liefst 30% korting via www.ervaarhetov.nl/dalvrijoost. Het abonnement is geldig in de bussen en regionale treinen (niet NS) in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad).

Productchecker
Past het Dal Vrij Oost abonnement niet bij jouw reisgedrag? Doe dan de OV-productchecker via www.ervaarhetov.nl/productchecker. Op basis van een aantal vragen geeft de OV-productchecker een advies op maat over het meest geschikte abonnement of vervoersbewijs, met daarbij ook een alternatieve optie. Je vindt er ook meer informatie over de prijzen en de voorwaarden van de vervoersbewijzen.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV biedt regelmatig voordelige acties voor het openbaar vervoer. Wil je op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen en handige OV-abonnementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je de mooie acties als eerste in je mailbox. Schrijf je in via www.ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.