Sfeerbeeld van een eerdere Pronkzitting XL Foto: Marco Scheurink

Sfeerbeeld van een eerdere Pronkzitting XL Foto: Marco Scheurink

Plaatsbespreken Pronkzitting XL op vrijdag 27 januari bij Grandcafé De Snor

Algemeen

‘SHEERENBERG - d’Olde Waskupen houdt op zaterdag 4 februari weer de ‘Pronkzitting XL’ in het LACO Sportcentrum in ’s-Heerenberg. Deze grandioze avond vol dans en muziek moet weer de regionale aftrap vormen voor het carnaval in onze streek. Een avond waarbij feestvierders genieten van allerlei acts en bands uit onze eigen omgeving.

D’Olde Waskupen reserveren op deze avond veertig zitplaatsen. Deze kunnen alleen gereserveerd worden door mensen die 55 jaar en ouder zijn of slecht ter been. Om verzekerd te zijn van een plaats op het zitpodium organiseert de zaal- en receptiecommissie van de carnavalsvereniging op vrijdag 27 januari het gebruikelijke plaatsbespreken. 20.00 uur bij Grandcafé de Snor in ’s-Heerenberg. Neem wel je kaarten mee om deel te kunnen nemen.

Pronkzitting XL staat sinds 2012 op het programma bij carnavalsvereniging d’Olde Waskupen en is sindsdien ieder jaar uitverkocht geweest. Het is een happening voor jong en oud die in de loop der tijd de voormalige januari-pronkzitting heeft vervangen. Na een geslaagde editie op het Stadsplein afgelopen juni, duiken de carnavalisten nu weer onze eigen Waskuuptempel in.

Voor de avond zelf zijn nog enkele kaarten te koop, maar wees er snel bij, want het gaat slechts nog om een handjevol kaarten. Kijk voor meer informatie op www.waskupen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal