L-R: Zuma (voiced by Shayle Simons), Rocky (voiced by Callum Shoniker), Skye (voiced by Lilly Bartlam), Chase (voiced by Iain Armitage), Marshall (voiced by Kingsley Marshall), and Rubble (voiced by Keegan Hedley) in PAW PATROL: THE MOVIE from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy of Spin Master.
L-R: Zuma (voiced by Shayle Simons), Rocky (voiced by Callum Shoniker), Skye (voiced by Lilly Bartlam), Chase (voiced by Iain Armitage), Marshall (voiced by Kingsley Marshall), and Rubble (voiced by Keegan Hedley) in PAW PATROL: THE MOVIE from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy of Spin Master. Photo Credit: Courtesy of Spin Master

De Luizenmoeder en Paw Patrol in Barghse Huus

vr 8 okt 2021, 08:53 Cultuur

‘S-HEERENBERG - Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm.

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven.
Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.
Luizenmoeder – De Film draait op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur en dinsdag 19 oktober om 13.30 en 20.00 uur.

Ryder
Voor de jongste filmbezoekers draait Barghse Huus in de herfstvakantie de familiefilm Paw Patrol.
Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Gewapend met de nieuwste gadgets gaat Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.
Paw Patrol: De Film draait op 18, 20 en 22 oktober om 10.30 en 15.00 uur.

Tickets
Tickets zijn voor 5,50 euro te bestellen via barghsehuus.nl en zijn inclusief een pakje drinken en wat lekkers voor de kinderen.


www.barghsehuus.nl

Fragment uit De Luizenmoeder. Foto: PR