Voedselkrat. Foto: PR
Voedselkrat. Foto: PR PR

Supermarktactie voor de Voedselbank

Maatschappij

MONTFERLAND - December is voor een aantal gezinnen in Montferland geen feestmaand. Financieel zijn zij namelijk niet in staat om tijdens deze feestdagen iets extra’s te doen. Daarom houdt Voedselbank Montferland op zaterdag 18 december van 9.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse supermarktactie. 

Samen met inwoners van Montferland kan de voedselbank ervoor zorgen dat gezinnen die zich (tijdelijk) in een financieel lastige situatie bevinden, ook kunnen genieten van de feestdagen. Door corona zijn er meer gezinnen dan andere jaren die voor ondersteuning van de voedselbank in aanmerking komen.

Actie
Bij de supermarkten Albert Heijn, Aldi, Coop en Nettorama staan vrijwilligers van de voedselbank klaar om door klanten gekochte producten voor cliënten van de voedselbank te ontvangen.
De ingezamelde etenswaren worden voor de komende feestdagen uitgedeeld aan de cliënten van de voedselbank. “Wij hopen dat u deze actie ondersteunt”, aldus de initiatiefnemers.

Zonder inkomenstoets
Gezinnen die ondersteuning nodig hebben, kunnen zich tot nader order aanmelden voor wekelijks voedselpakket zonder dat er een inkomenstoets noodzakelijk is. Dat is speciaal gedaan om gezinnen die door de coronacrisis in de problemen zijn gekomen te kunnen helpen.
Heeft u (tijdelijk) hulp nodig? Neem dan contact op via: 06 49394026 of  kijk op de website.


www.voed-selbankmontferland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant