Les in het online regelen van allerlei zaken. Foto: PR

Les in het online regelen van allerlei zaken. Foto: PR

Westend61

Gratis workshops over digitale overheid én zorg

Maatschappij

DIDAM - Een recept aanvragen bij de huisarts of een verhuizing doorgeven aan de gemeente? Steeds meer zaken moeten digitaal worden geregeld. Dat kan soms lastig zijn. Daarom organiseert Bibliotheek Montferland dit najaar vier workshops rondom de digitale overheid en de digitale zorg.

Online is er van alles mogelijk. Steeds meer organisaties en bedrijven regelen hun zaken via internet. In de workshops in Bibliotheek Didam leren deelnemers websites van de overheid en zorg gebruiken. De workshops gaan over DigiD en Mijn Overheid (25 oktober), de website van gemeente Montferland (1 november), het patiëntenportaal van de huisarts (8 november) en het patiëntenportaal van het ziekenhuis (15 november). De vier workshops zijn op dinsdagochtend van 9:30-11:30 uur in Bibliotheek Didam. Ze zijn los van elkaar te volgen.
De workshops zijn gratis. Iedereen kan meedoen, deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Bibliotheek Montferland, 0316-221184 of per e-mail info@bibliotheekmontferland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal