Jantien . Foto: Trui Heinhuis
Jantien . Foto: Trui Heinhuis

Jantien Broere schrijft boek over interieur van de toekomst

Maatschappij

Broere schrijft boek over interieur van de toekomst

DIDAM - Duurzaam interieurexpert Jantien Broere uit Didam lanceert op 14 mei haar boek ‘Interieur van de toekomst’ in Het Werkwarenhuis in ‘s-Hertogenbosch. 

Tot nu toe was er nog geen plek waar je alles kunt vinden op het gebied van duurzame interieurs. Met ‘Interieur van de toekomst’ komt daar verandering in. Dit handboek biedt inspiratie en leidt de lezer stap voor stap door de reis naar een duurzamer interieur. Ontdek talloze tips, inspirerende binnenkijkers én adressen en websites met duurzame meubels, accessoires en materialen.
Jantien: “Vragen die ik regelmatig hoor zijn: Wat moet ik me daarbij voorstellen: een duurzaam interieur? Kost dat niet heel veel geld? En hoe weet ik of meubels en accessoires duurzaam zijn? Begrijpelijk, want over duurzaamheid in het interieur hoor en lees je niet zoveel. En dat terwijl je interieur vervuilender is dan de inhoud van je kledingkast. Met dit boek wil ik daar verandering in brengen.”
Jantien Broere (1970) is woonachtig en werkzaam in de gemeente Montferland. Ze is duurzaam interieurexpert. In alles wat ze doet, streeft ze duurzaamheid na. Zowel privé als in haar ontwerpen maakt ze zo veel mogelijk gebruik van biobased en circulaire materialen met een lange levensduur. Toen ze las dat we de aarde aan het opmaken zijn, dacht ze: ik moet nú iets doen. Daarom organiseert ze kennisbijeenkomsten, geeft ze presentaties en ontwikkelde ze een cursus om anderen te inspireren. Vanuit haar passie voor de natuur, haar expertise op het gebied van duurzaam interieurontwerp én het geloof in een betere wereld schreef ze dit handboek. Zo kan iedereen zien dat het mogelijk is om je huis niet alleen mooi en trendy, maar ook duurzaam in te richten. Het boek is te koop via haar site.


designstudiojantienbroere.nl

Jantien Broere. Foto: Trui Heinhuis

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant