De dynamische band Felkmett. Foto: PR

De dynamische band Felkmett. Foto: PR

Dampende oranje-boven rock live bij Heitkamp

Muziek

‘s-HEERENBERG - De verjaardag van de koning op zaterdag 27 april wordt in Kultuurhuus Heitkamp in ‘s-Heerenberg gevierd met twee rockbands: Felkmett en Loonatics Rocks. Dat gebeurt onder de naam Heitkamp Pop.

Om 14.30 uur bijt Loonatic Rocks de spits af. De vier mannen die al eerder succesvol op de planken stonden in het Kultuurhuus, houden vooral van het stevige werk. De swingende covers van onder andere Van Halen, Eric Clapton en ACDC worden met een speciciek Loonatics rock-sausje overgoten.
Na deze Oranje-boven rock wordt er rond 16.30 uur overgeschakeld op de formatie Felkmett uit Emmerich, dat een Duits tintje aan de Nederlandse feestdag geeft. De vier vrienden van de jonge coverband brengen punk-rock en pop-partysongs die iedereen moet pakken. Fris en furieus en vooral met een eigen interpretatie presenteren ze hun swingende repertoire van internationale hits maar ook Duitstalige ‘Knallers’. Felkmett moet het ook zeker van de humoristische presentatie op het podium hebben.
Het Kultuurhuus is op Koningsdag vanaf 14 uur geopend, de optredens beginnen vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie op de website.


kultuurhuusheitkamp.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant