‘Tim Knol Get’s the Blues’. Foto: Tim Knol
‘Tim Knol Get’s the Blues’. Foto: Tim Knol

Tim Knol speelt zijn favoriete muziek in De Storm

Muziek

WINTERSWIJK - In de nieuwe muziektheater voorstelling ‘Tim Knol Get’s the Blues’ gaat songsmid Tim op ontdekkingstocht in de wereld van Americana muziek. Hij speelt op donderdag 28 maart zijn favoriete liedjes van onder andere Neil Young en Bob Dylan in Theater de Storm.

Tim: “Ik ben mijn hele leven al gek van traditionele Amerikaanse muziek, zoals soul, country, rhythm-and-blues en folkmuziek. Dit pad ga ik verder bewandelen. En dan dienen zich vanzelf ook nieuwe liedjes bij me aan.”

Tim heeft zichzelf de afgelopen jaren opnieuw uitgevonden en laat zich graag inspireren als hij onderweg is om te spelen of bijvoorbeeld op pad is met De Wandelclub. Doordat hij on the spot met teksten aan de slag gaat, komt hij op onderwerpen die hem op dat moment bezighouden. Zoals over vriendschap, maatschappelijke thema’s zoals polarisatie en over het leven van een gezond en gelukkig bestaan.
In Tim Knol Get’s the Blues doet hij verslag van al zijn ontdekkingen op muzikaal vlak. Van zijn duik in de geschiedenis van de Americana muziek tot zijn eigen liedjes van zijn nieuwste album ‘Long Live Your Friends’.

Een ticket voor Tim Knol op donderdag 28 maart aanstaande kost 22,50 euro. Het is mogelijk om online te boeken via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543-519285. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant