Levi Lenting. Foto: PR

Levi Lenting. Foto: PR

Driessen Visuals

Levi Lenting brengt debuutsingle uit: ‘Speel niet met vuur’

Muziek

DIDAM - Levi Lenting uit Didam heeft een droom in vervulling zien gaan: op 26 april heeft hij zijn debuutsingle uitgebracht. ‘Speel niet met vuur’ is een cover van een nummer van André Hazes.

Muziek en zingen zijn altijd al Levi’s grootste hobby geweest. Na een spontaan optreden tijdens carnaval kreeg de geboren Arnhemmer zulke positieve reacties en verzoekjes om te komen zingen dat hij dacht, dit is wat ik wil! Dat hij het serieuzer is op gaan pakken heeft nu geleid tot zijn eerste single. “Speel niet met vuur is inderdaad een cover van het prachtige nummer van André Hazes, maar producer Harald Queens heeft het in een ander jasje gestoken”, aldus Levi.
“Voor mij is Hazes altijd al de basis en toen ik een hele tijd geleden dat nummer weer eens hoorde kreeg ik het niet meer uit mijn hoofd. Toen ontstond het idee om er zelf iets mee gaan doen. Ik houd wel van een feestje en gezelligheid en ik dacht: waarom maken we er niet gewoon een feestknaller van. En volgens mij is dat aardig gelukt”, zegt Levi. “Ik ben enorm blij met deze debuutsingle, en ik weet zeker dat het hier niet bij blijft.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant