Afbeelding
Foto:PR

Een bedrijfshypotheek voor een zakelijk pand in Montferland

Partnerbijdrage

Of het nu gaat om een plekje in de kernen van Bergh en Didam, op een van de bedrijventerreinen of in het prachtige buitengebied. Overal in Montferland vindt bedrijvigheid plaats. Ondernemers die willen investeren in een bedrijfspand voor eigen gebruik of voor de verhuur, kunnen voor een bedrijfshypotheek terecht bij Mogelijk. 

Geen kans op financiering voor bedrijfshypotheek bij een bank

Wie een bedrijfspand op het oog heeft, heeft het misschien al ondervonden; het is niet eenvoudig om een bedrijfshypotheek te krijgen bij een bank. Veel banken doen de deur niet eens open als het om een zakelijke lening gaat van minder dan € 5 miljoen. Terwijl u voor uw garagebedrijf, restaurant of kantoor misschien niet meer dan €500.000,- nodig heeft. 

Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen staan de deuren wijd open voor uw aanvraag. Vijf jaar geleden sprong Mogelijk in het gat dat de banken lieten vallen. Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland, zowel in grote steden als kleine dorpen, vanaf € 50.000,- en tot € 10.000.000,-. 

Zolang het kwalitatief en courant vastgoed is voor uw bedrijf of voor de verhuur, kan Mogelijk het financieren. De waarde van het vastgoed is leidend en belangrijker dan de jaarcijfers van een ondernemer. Zo kunnen ook startende ondernemers terecht voor een Ondernemershypotheek voor zakelijk vastgoed. 

Gunstige voorwaarden voor de financiering

De voorwaarden van de zakelijke hypotheek zijn aantrekkelijk. Weliswaar kan de rente wat hoger zijn dan bij de bank, daartegenover staat dat er altijd boetevrij kan worden afgelost. Is de gewenste leensom niet hoger dan 85% van de waarde van het pand? Dan is financiering in de meeste gevallen mogelijk. En dankzij de snelle realisatie kun je soms zelfs binnen een week bij de notaris zitten om de akte te tekenen. 

Je hypotheek gefinancierd door een netwerk van investeerders

Mogelijk werkt met een netwerk van private investeerders die hun vermogen willen laten renderen. Wanneer Mogelijk je leningaanvraag positief heeft beoordeeld, wordt deze voorgelegd aan dit netwerk. Wanneer een investeerder hierop inschrijft, is de match gemaakt en kan de hypotheekakte worden opgesteld. Mogelijk bewaakt de zakelijke afspraken en verzorgt de incasso van rente en aflossing. Het enige wat jij hoeft te doen, is doen waar jij goed in bent: ondernemen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Mogelijk.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal