Nieuwe leden zijn welkom bij de vereniging. Foto: PR
Nieuwe leden zijn welkom bij de vereniging. Foto: PR

Smash’68-SCM zoekt nieuwe leden

Sport

‘s-HEERENBERG - Volleybalvereniging Smash’68-SCM is al ruim 50 jaar de vereniging om te volleyballen in ’s-Heerenberg. Naast competitiespelers speelt er bij de vereniging ook een gemixte groep recreanten. Er zijn geen jeugdleden meer in de competitie.

Wie het leuk lijkt om recreatief een balletje mee te slaan, is welkom om elke maandagavond tussen 20.00 en 21.30 uur mee te komen doen. Men kan gewoon vrij inlopen, maar belangstellenden mogen ook eerst contact opnemen met Carlo Heuveling, via carlo.heuveling@gmail.com voor meer informatie.

Per seizoen organiseert de vereniging ook nog eens vier bedrijfs- en buurttoernooien, waarbij men op recreatief niveau volleybalt met bedrijven, straten/buurten, vriendengroepen, verenigingen. Hier kunnen liefhebbers volleyballen op hun eigen niveau (beginner, recreatief en competitie). Deelnemende teams spelen 6 tegen 6 en er is ruimte voor 18 teams. Wie zin heeft om met een eigen team mee te spelen kan dit team aanmelden via: antonfrauenfelder@planet.nl voor één of meerdere vrijdagavonden vanaf 19.00 uur. De toernooidatum is 19 april (tevens laatste van dit seizoen).

Zowel de trainingen op de maandag als het bedrijventoernooi worden gespeeld in de sporthal van LACO in ’s-Heerenberg (Oude Doetinchemseweg 43). Wie eerst wil proberen of volleybal een passende sport is, mag drie maal gratis meespelen. Het recreantenteam bestaat uit vrouwen en mannen in de leeftijd vanaf 16 jaar. Smash’68/SCM is te volgen op Facebook: Smash’68/SCM.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant