https://cdn.pixabay.com/photo/2016/11/09/02/21/dining-1809847_1280.jpg
https://cdn.pixabay.com/photo/2016/11/09/02/21/dining-1809847_1280.jpg

De voordelen van het laten monteren van de keuken

Partnerbijdrage

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en twijfel je nog of je de keuken laat monteren of deze zelf gaat monteren? Het uitbesteden van de keukenmontage heeft veel voordelen. Het wordt dan ook vaak aangeraden om het uit te besteden. Ben je benieuwd waarom? Wij vertellen je alle voordelen van het laten monteren van de keuken.

Voordeel 1: de keuken past perfect

Wanneer je de keuken laat monteren, wordt deze ook ingemeten door een monteur of adviseur. Zij doen dit dagelijks en weten dan ook precies waar ze op moeten letten. Het inmeten is heel belangrijk, want wanneer dit niet goed gebeurt, past de keuken niet in de ruimte. Als je dit uitbesteedt aan een ervaren monteur of adviseur, weet je dus zeker dat de keuken straks perfect past!

Voordeel 2: kost minder tijd

Het monteren van de keuken van de keuken kost best veel tijd. Gemiddeld is een monteur enkele dagen bezig om de keuken te monteren. Dan zijn er natuurlijk ook nog de voorbereidende werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het stucen van de wanden of het demonteren van de oude keuken. Als je het monteren van de keuken uitbesteedt, scheelt dit je dus heel veel tijd. Het enige dat jij hoeft te doen is de data inplannen met de aannemer en de monteurs af en toe een kopje koffie aanbieden. Zo heb jij tijd voor andere dingen!

Voordeel 3: uitgevoerd door ervaren monteurs

We kunnen ons voorstellen dat je niet iedere dag een keuken monteert. Misschien verwacht je het niet, maar het monteren van een keuken is precisiewerk. De keuken moet tot op de millimeter nauwkeurig gemonteerd worden, anders zorgt dit later voor problemen. De monteurs die de keuken zullen plaatsen, doen dit vaak en hebben dus heel veel ervaring. Hierdoor weet je zeker dat de keuken perfect gemonteerd wordt.

Voordeel 4: korte lijnen

Dit voordeel geldt vooral wanneer je gebruikmaakt van de montageservice van de winkel waar je de keuken koopt. Als je de keukenmontage uitbesteedt, loopt de communicatie vaak via de adviseur waar je de keuken ook bij hebt gekocht. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk communiceren. Misschien heeft de keuken wel vertraging en kan de monteur niet op de afgesproken datum beginnen. Omdat de adviseur betrokken is bij het proces, kan dit eenvoudig gecommuniceerd worden aan de monteur.

Keukenwinkels met montageservice

Als je ervoor kiest om de keuken te laten monteren, is het natuurlijk fijn dat dit geregeld kan worden vanuit de winkel waar de keuken gekocht is. Gelukkig bieden de meeste keukenwinkels een montageservice aan. Maar hoe deze montageservice eruitziet, wil nog wel per winkel verschillen. Zo biedt de ene winkel een volledige service aan waarbij de keuken niet alleen gemonteerd wordt, maar ook gedemonteerd. Maar er zijn ook winkels die bijvoorbeeld niet de apparatuur aansluiten. Lees je van tevoren goed in welke winkels montage aanbieden en in welke vorm. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer je de keuken hebt gekocht.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kitchen4all.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant