Image by anSICHThoch3 from Pixabay

Image by anSICHThoch3 from Pixabay

De opkomst van de pakketbrievenbus

Partnerbijdrage

De pakketbrievenbus; tegenwoordig zie je ze steeds meer. En dat is niet vreemd. Het aantal bestellingen dat online geplaatst wordt in Nederland stijgt ieder jaar. De pakketbussen van de verschillende bezorgdiensten zie je overal rijden. Het ene na het andere pakketje wordt bij de klant thuis bezorgd. En ben je niet thuis, dan wordt het naar een afhaallocatie gebracht. Óf… het wordt in je pakketbrievenbus geleverd.

Wat is een pakketbrievenbus?
Een pakketbrievenbus is zoals de naam het al zegt, een brievenbus waar je ook pakketjes in kunt ontvangen. In de meeste gevallen gaat het om kleinere pakketjes. Pakketbrievenbussen zijn er in verschillende soorten. Bij www.brievenbuswebshop.nl vind je alle varianten van de pakketbrievenbus. Er zijn modellen die werken met een soort kieptechniek. Het pakketje wordt bovenin de brievenbus geleverd, wanneer de deksel weer dichtgeklapt wordt, kiept de ‘bak’ om, en wordt het opgevangen in de opvangbank eronder. Het tussenschot zorgt ervoor dat je het pakketje er niet zomaar meer uit kunt halen. Aan de voor- of achterkant kun jij met de sleutel de pakketbrievenbus openen en het pakketje eruit halen. Dit is de meest populaire pakketbrievenbus op het moment. Er zijn ook pakketbrievenbussen die werken met een pincode, of die simpelweg géén of een grote inworpgleuf hebben, waardoor je er naast post ook kleine pakketjes in kunt afleveren.

Voordelen van een pakketbrievenbus
Een pakketbrievenbus heeft verschillende voordelen die het met zich meebrengt.

1. Je hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen.
In het dagelijkse leven zijn veel mensen overdag aan het werk, naar school, naar een vergadering of een andere activiteit buiten de deur. Het kan dan soms lastig zijn omdat je een pakketje verwacht. Met een pakketbrievenbus in je voortuin hoef je je hier geen zorgen om te maken. De pakketbezorger levert het pakket gemakkelijk bij je af, zonder dat je ervoor thuis hoeft te zijn.

2. Een blije pakketbezorger
Ook de pakketbezorger kun je erg blij maken met een pakketbrievenbus. Hij of zij kan het pakket gemakkelijk en zeer snel bij je afleveren. Ook als je wel thuis bent, kan het pakket alsnog in de pakketbrievenbus geleverd worden, zo kan de pakketbezorger op de snelste manier pakketten afleveren.

3. Je hoeft geen pakketten meer op te halen bij het afhaalpunt.
“Je pakket wordt naar een afhaallocatie gebracht”, een veelvoorkomende tekst die je op het briefje in je brievenbus terug vindt, wanneer het pakket niet afgeleverd kon worden omdat je niet thuis was. Dit is verleden tijd wanneer je gebruik maakt van een pakketbrievenbus. Géén tijdverspilling meer door naar het pakket afhaalpunt te gaan vanwege de aanschaf van je pakketbrievenbus!

Dit artikel wordt u aangeboden door brievenbuswebshop.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant