Leuke paaspuzzelactie in kasteelstad. Foto: PR
Leuke paaspuzzelactie in kasteelstad. Foto: PR

Paaspuzzeltocht kasteelstad zeker geen eitje

Algemeen

‘s-HEERENBERG - In de twee weken voorafgaand aan Pasen zijn er in het centrum van ’s-Heerenberg diverse letters verstopt. Degene die alle letters vindt en daarvan een woord kan maken, maakt kans op een van de vele paasverrassingen.

door Marlous Velthausz

De paashaas is afgelopen dagen erg druk geweest met het verstoppen van zijn letters. Inmiddels liggen deze verscholen in allerlei etalages van winkels in het centrum van de kasteelstad. Het is aan jou de taak om deze letters te vinden. Vervolgens zul je hiervan een goed Nederlandstalig woord moeten maken en dien je jouw oplossing in te leveren bij Kachelthöltje’s Party Pret aan de Molenstraat 7 in ’s-Heerenberg. De oplossingen zijn in te dienen via de daarvoor verstrekte flyers of via de bijbehorende advertentie in deze krant.

Ondernemersverbond Sint Martinus heeft voor deze actie zijn handen ineengeslagen om deze paaspuzzeltocht tot een succes te maken. Zo zijn de letters te vinden bij winkels die gevestigd zijn aan de Oude Doetinchemseweg, Kruisstuk, Zeddamseweg, Klinkerstraat, Molenpoortstraat, Molenstraat, Marktstraat, Oudste Poortstraat en het Stadsplein. De te winnen en fraai samengestelde paasmanden zijn eveneens beschikbaar gesteld door het OVM. 

Dus ben je in dezer dagen op zoek naar een uitdaging, hou je van puzzelen of wil je graag een van de prijzen winnen, aarzel dan niet en ga op zoek naar de letters. Zet je speurneus op, want alle letters vinden wordt zeker geen eitje! 

De actie loopt tot en met Goede Vrijdag 7 april. Oplossingen dienen ook uiterlijk 7 april ingeleverd te zijn. Op Paaszaterdag 8 april zullen de winnaars getrokken worden. Zij zullen hierover een persoonlijk bericht ontvangen. Deelname is gratis en geschikt voor alle leeftijden. 

Het OVM wenst dat met deze actie de middenstand in de kasteelstad een kleine boost zal krijgen. Door in de toekomst vaker dit soort activiteiten te organiseren hoopt het meer bezoekers naar de grensstad te trekken. Nieuwe acties zullen via deze krant en andere media aangekondigd worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal