Eigenaren MiJoy. Foto: Roel Kleinpenning
Eigenaren MiJoy. Foto: Roel Kleinpenning

MiJoy: blending van twee concepten in één restaurant

Economie

LENGEL - Een fusion keuken in combinatie met traditioneel tafelen: bij MiJoy ontdek je een wereld aan smaken. Tel daar nog gastvrijheid en een chique, maar gemoedelijke uitstraling bij op. Goed nieuws, want eigenaren trakteren lezers van het Montferland Journaal en Gelderse Post nu op een speciale aanbieding. Hun restaurant bestaat namelijk precies 1 jaar. 

Ongehaast 
Hoewel het bij veel fusion-restaurants andersom werkt, komt bij MiJoy het eten naar je toe. MiJoy: “Veel mensen willen sinds de corona-periode niet meer van hun tafel weglopen richting het buffet, maar lekker blijven zitten”, aldus MiJoy die merkt dat haar gasten hier naast het ongehaast uit eten gaan, ook voor kiezen wegens hygiëne. “Daar komt nog bij dat lang niet iedereen voldoening haalt uit het concept ‘all you can eat. Mensen gaan steeds bewuster om met eten en willen kwaliteit.” 

Werelds genieten 
Fusion laat zich omschrijven als allerlei wereldgerechten in kleine porties. Dat maakt het kiezen een stuk gemakkelijker. MiJoy: “Op onze menukaart vind je populaire gerechten van over de hele wereld, zoals Thaise kip, Italiaanse Vitello Tonnato en carpaccio, Japanse sushi en Chinese en Kantonese dumplings. Daarnaast weten de chefkoks ook eigen smaak toe te voegen. “Zo serveren we bijvoorbeeld vis met Chinese kruiden.” 

Meer dan diner
Ook voor een lunch en brunch, al dan niet zakelijk in combinatie met een presentatie, kan je op afspraak terecht bij Asian Fusion Restaurant. Achterin de zaak hangt een grote projector. Deze is ook al tijdens een verjaardagsfeestje en babyshower gebruikt. “Gasten kunnen dan bijvoorbeeld foto’s laten zien. En zelf bepalen welke muziek ze willen horen.” Liever eten afhalen? Dat is ook een optie. Er is een afhaalkaart. 

Catering voor familie en bedrijven 
Voor groepen (minimaal 15 personen) is het mogelijk om bij MiJoy catering aan te vragen die op locatie wordt afgeleverd. Er zijn verschillende keuzemenu’s samengesteld met gerechten die bij de gewenste catering passen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Hier vind je tevens alle menu’s. 

MiJoy is zeven dagen in de week geopend, van 13.00 tot 22.00 uur. 
Adres: MiJoy Drieheuvelenweg 1 7044 AA Lengel 
E-mail: info@mijoy.nl 
Tel: 0314-668771 

In verband met het 1-jarig jubileum de hele maand februari van maandag tot en met donderdag 30 procent korting op alle a la carte gerechten (geen menu’s en dranken).

MiJoy. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal