Het orkest, Belinda Kinnaer en Robert Pouwels. Fotocollage: PR
Het orkest, Belinda Kinnaer en Robert Pouwels. Fotocollage: PR PR

Muziek van eigen bodem met Volharding: ‘Zo is het leven’

Muziek Insta

BEEK - Muziekvereniging Volharding Beek geeft op 27 en 28 november een theaterconcert in het Musiater in Zevenaar, genaamd ‘Zo is het leven’. 

Dit concert staat helemaal in het teken van hits van Nederlandse bodem. Zangeres Belinda Kinnaer en dj-entertainer Robert Pouwels brengen samen met de muziekvereniging een show vol Nederlandse klassiekers, eendagsvliegen en andere muzikale pareltjes van Nederlandse bodem.
Na concerten als Halloween Night, Buitengewoon Montferland, galaconcerten met Brigitte Heitzer, Petra Berger en Erica Yong, met Q5 en Percossaisis dit weer een andere noot op de concertlijst van Volharding.
Belinda Kinnaer zong twintig jaar in de band Commercial Break, een populairste band op kermissen, feesten en evenementen in het oosten. Daarna begon ze als soloartiest en ze stond met ‘Neem je leven’ wekenlang nummer 1 in de Oranje Top-30.
Robert Pouwels is als feest-dj veel geboekt, in Nederland, maar ook in Turkije, Spanje en de Antillen. Hij is gespecialiseerd in een Hazes act.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater.


www.hetmusiater.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal