De 23 jubilarissen van Volharding Beek in het Barghse Huus. Foto: PR
De 23 jubilarissen van Volharding Beek in het Barghse Huus. Foto: PR

Volharding Beek huldigt tot zelfs in Amerika

Muziek

BEEK - Jubilerende leden kunnen ver weg zitten, maar dat is geen belemmering voor muziekvereniging Volharding Beek om ze toch in het zonnetje te zetten. Zo kreeg Yvonne Joling de oorkonde en het insigne voor haar 50-jarig lidmaatschap in de VS uitgereikt. De versierselen waren al eerder opgestuurd en via een live-verbinding met Amerika was de hele vereniging getuige van de enorme verrassing voor Yvonne.

Zij was een van de 23 leden van Volharding, die tijdens deze avond werden gehuldigd vanwege een jubileum in hun lidmaatschap. Dat gebeurde in ‘Het Barghse Huus’ in ’s-Heerenberg, bij de afsluiting van het seizoen. Voor de leden stond een heuse gala-avond op het programma. Het was ook de première van het concert ‘Zo is het Leven’. Op het grote filmdoek konden de leden genieten van het prachtige concert dat samen met Belinda Kinnaer en Robert Pouwels was neergezet. In de pauze kwamen de jubilarissen aan de beurt en na de festiviteiten werd de vakantie met een hapje en een drankje ingeluid.
De jubilarissen zijn:
- 12,5 jaar: Rudi Nibbeling, Marije Jansen, Pauline van Beek, Bart Menting, Lisa Peters, Mats ten Vaarwerk, Remco Peters, Marco Köning, Nicolette Verkerk, Marieke Vonk, Sil Jansen en Carla Peters.
- 25 jaar: Eric Hendriksen en Zeb Hansen.
- 40 jaar: Frank Bosman, Harald Nibbeling en Gerard Braam.
- 50 jaar: Joke de Winkel, Marian Braam, Yvonne Joling, Herma Smit en Vincent Lambooy.
- 60 jaar: Chris Balduk
Na alle festiviteiten werd de vakantie met een hapje en een drankje ingeluid.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal