Afbeelding

Vriendendag Voetbalmuseum Home of Football geslaagd

Sport

BRAAMT - Door corona mocht het niet in 2020 en 2021 en nu kon en mocht het weer. Daardoor kon de stichting Home of Football gelukkig weer hun jaarlijkse Vriendendag organiseren. In de achtertuin bij het voetbalmuseum stonden op zaterdag 25 juni twee  prachtige tenten, tafels en statafels met rokken, met dank aan Alex.Er heerste een prachtige ambiance met een sfeervol decor.

Voorzitter Leo Gerhardus begon met een warm welkomstwoord aan “onze Vrienden “ en was ook trots op hen. Door de financiële ondersteuning van de Vrienden kan het voetbalmuseum lekker blijven draaien en zich in blijven zetten voor de twee goede doelen: de stichtingen Bergh in het Zadel en Spieren voor Spieren. De 43 aanwezige Vrienden genoten van een drankje en muziek (van Bryan & Ginny) en zeker van de overheerlijke kippen (tütten) van de Esbro uit Wehl.
De kippen, die meer dan 400 vlieguren op de teller hebben, werden op geheime wijze gekruid door Toon de Tüttenschröö-jer, de Wereldkampioen. Hij had trouwens nog een groot advies voor Louis van Gaal, de bondscoach van Oranje: ”Ik wil voor Oranje ook wel Tütten Schröö-jen, want dan géét Oranje straks op het WK in Qatar in ieder geval euver de vleugels spollen en dan winnen wi-j de WK.”

Fred Willemsen en Fred Baars hadden ook nog leuke speeches en onder het genot van een drankje, hapje en achtergrondmuziek genoot een ieder op een prachtige zonnige zomerse Vriendendag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal