Groepsfoto. Foto: PR
Groepsfoto. Foto: PR PR

Vijfjaarlijkse familiedag in festivalsferen groot succes

Wonen

KILDER - Op zondag 3 juli jongstleden keerde de familie Giesen terug naar hun ouderlijk huis op de Rozenpas in Kilder voor een wel heel speciale reünie: de vijfjaarlijkse Giesendag. 

Behalve ooms en tantes, waarvan de jongste 69 jaar oud is en de oudste 89 jaar, waren ook de meeste van hun kinderen aanwezig. Er kwam zelfs een delegatie uit Canada speciaal voor dit evenement naar Nederland.
Dit leverde een kleurrijk gezelschap op van zo’n tachtig mensen.

Foodtruck
De familiedag vond plaats in festivalsferen, compleet met tent, camping en foodtruck. Na een minuut stilte voor de overledenen binnen de familie, werd het Giesenlied ingezet. Daarnaast vond traditiegetrouw het koningschieten plaats, waardoor de familie voor de komende vijf jaar weer een nieuwe koning en koningin binnen de gelederen heeft.

Heb jij ook een mooie foto voor de krant? Een fraaie natuurfoto, een jubilaris bij een bedrijf of een 60-jarig bruidspaar? Of een bijzonder tafereel bij jou in de straat? We ontvangen graag je foto met een stukje begeleidende tekst. Vermeld een kort stukje tekst van maximaal 200 woorden wie of wat er op de foto staat, waar de foto is gemaakt en door wie. De foto dient minimaal 800 kB groot te zijn. Mailen kan naar redactie@montferlandjournaal.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal