Foto:PR
Foto:PR

De Toplocatie op het gebied van jubileum- en bedrijfsfeesten

Algemeen

Bent u op zoek naar een spraakmakende locatie voor een jubileumfeest of bedrijfsfeest? Dan hoeft u niet verder te kijken, want bij Het Schwarzwald in Rijssen bent u namelijk aan het juiste adres. 

Het Schwarzwald bevindt zich op 5 minuten van de A1 en is in een bosrijk landschap van Overijssel geleden. Bij deze locatie kunt u diverse gave activiteiten ondernemen zoals het buggy rijden, quad rijden en het 4x4 rijden. 

De activiteiten zijn zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement bestaat naast de activiteit uit een ontvangst met koffie, thee en cake + BBQ, inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. 

Wilt u deze activiteit graag combineren met een tweede activiteit? Of gaat uw voorkeur uit naar een andere activiteit? Dat is geen enkel probleem! Andere uitdagende activiteiten die het Schwarzwald aanbiedt zijn de escaperoom, kever puzzeltour en de segway clinic.
Neem voor het totale aanbod aan activiteiten en arrangementen een kijkje op de website van Het Schwarzwald.

Kortom ga voor een unieke belevenis naar Het Schwarzwald in Rijssen

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115, Rijssen

Dit artikel wordt u aangeboden door Het Schwarzwald. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Montferland Journaal