Erik Neimeijer. Foto: PR

Erik Neimeijer. Foto: PR

PR

Erik Neimeijer zingt Willie Nelson tribute

Muziek

‘S-HEERENBERG - Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer, bekend van onder andere Bökkers en The Kapsones, brengt op zaterdag 22 oktober in het Barghse Huus een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze inmiddels 87-jarige countryzanger is een van de beste Amerikaanse songwriters. Zijn liedjes werden dan ook door tal van andere artiesten uitgevoerd, waaronder ‘Always on my mind’, ‘On the road again’ en ‘To all the girls I’ve loved before’.

Erik Neimeijer heeft een sfeervol gearrangeerd soloprogramma samengesteld, waarbij hij zichzelf begeleidt op piano en gitaar. „Ik kan er vaak niet bij hoe een liedjesschrijver zo’n mooi nummer kan verzinnen. Dat is mijn uitgangspunt. Het leven van Willie Nelson intrigeert mij reeds vele jaren, dus input genoeg.”
Het decor bestaat uit schilderijen die hij speciaal voor deze voorstelling zal maken. Elk lied dat in de voorstelling gezongen wordt krijgt een eigen schilderij.
Neimeijers werken staan bekend om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Hij exposeerde in vooraanstaande galerieën in Manhattan, Madrid, Bonaire en Parijs.
Het theaterconcert begint om 20 uur. Tickets  zijn voor 14 euro te bestellen via de website.


www.barghsehuus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant